Serviciile noastre


Consultanţă în domeniul insolvenţei

Consultanţii Signum Insolvency îi pot ajuta pe toţi cei implicaţi într-un proces de insolvenţă: asociaţi, administratori, salariaţi, furnizori, creditori, avocaţi cu sfaturi utile şi soluţii practice.

Administrare judiciară şi Reorganizare

Istoria procedurilor administrate până în prezent ne califică şi ne recomandă în ceea ce privește relația cu partenerii de afaceri ai societăților în insolvenţă, organizarea şi conducerea activității economice a debitoarelor, analiza şi previzionarea perspectivelor de redresare a activităților.

Întocmire planuri de reorganizare

Planificarea economică este cheia succesului comercial. Planificarea este cu atât mai importantă în situația de criză economică a societăţii, sens în care aceasta constituie un element esențial pentru supraviețuire.

Faliment şi lichidări judiciare

In aceasta etapă procedurală se urmăreste în special adoptarea de măsuri urgente şi necesare pentru a proteja bunurile care fac obiectul procedurii falimentului.

Lichidări voluntare

Procedura de dizolvare / lichidare voluntară a unei firme presupune depunerea la Registrul Comerțului a două dosare corespunzătoare celor două etape ce trebuie parcurse: cea de dizolvare - lichidare şi cea de radiere.

Concordat preventiv şi mandat ad-hoc

Compania dvs. nu este insolvabilă? Dar este în dificultate? Procedura de mandat ad-hoc este o posibilă soluţie.